Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Wandkap doosmodel Led verlichting

€ 410,00 (exclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Wandkap doosmodel 950 mm Led verlichting

Op zoek naar een Wandkap doosmodel Led verlichting die helemaal stekkerklaar is ? Kijk dan hier.


Alles zit er in ledverlichting, standenregelaar, vetaftapkraan en de afzuigmotor.
Alleen de verbinding met het stroomnet, ophangen en de afvoerpijp naar buiten brengen en u kan koken.
met model heeft een schuine voorzijde waardoor lange werknemers niet zo snel hun hoofd hoeven te stoten. en de kap toch laag boven uw kookzone gehangen kan worden.
ook mooi als u een lage keuken heeft, bijvoorbeeld in de kelder.

Bestelnummer:   Afmeting:
L x B x H: mm
Aantal
filters:
Led
verlichting:
Standen
regelaar:
inblaas en afzuigmotor: Vetaftap
kraan:
Gewicht: kg
G333.0630 - 1000 x 950 x 400 mm  1 Ja Nee Nee Ja 55
G333.0635 - 1200 x 950 x 400 mm  1 Ja Nee Nee Ja 60
G333.0640 - 1600 x 950 x 400 mm  2 Ja Nee Nee Ja 70
G333.0645 - 2000 x 950 x 400 mm  3 Ja Nee Nee Ja 75
G333.0650 - 2400 x 950 x 400 mm  4 Ja Nee Nee Ja 80
G333.0655 - 3000 x 950 x 400 mm  5 Ja Nee Nee Ja 90

 

De meeste afzuigkappen gaan aan als de eerste werknemer binnen komt en gaat uit als de klus klaar is, dat is in sommige bedrijven meet dan 16 uur, en dat wil zeggen 16 uur warmte uit het bedrijven afzuigen en die moet u weer verwarmen, geïnteresseerd? Lees het verhaal hieronder maar eens door. 
Voor veel bezoekers van de site is het de eerste keer dat ze informatie zoeken over een afzuigkap. Wij willen u met onderstaand verhaal op weg helpen naar een juiste keuze.

Luchtbeheersing in uw bedrijf is niet eenvoudig en omvat naast klimaatbeheersing in uw restaurant ook de klimaat in uw keuken, Een restaurant waar het te heet, te koud, tocht of waar te veel geur vanuit de keuken aanwezig is is niet aangenaam en kan er voor zorgen dat uw klanten niet terug komen.
Aan het klimaat kan je natuurlijk eisen stellen die op papier goed klinken, maar geen bedrijf is het zelfde.
En het klimaat buiten is niet allen elke dag anders maar zelfs elk moment van dezelfde dag kan die anders zijn.
Denk aan zon, wind, regen en tijdstip van de dag.
het is daarom een uitdaging om in uw bedrijf de kwaliteit van zowel de lucht en ook de temperatuur op de gewenste waarde te houden. En dat is niet eenvoudig en vraagt zowel aandacht tijdens de aanschaf van uw verwarming, airco en afzuigkap en afzuigmotor(en).
Ik zie daar heel veel fouten mee gemaakt worden, men gaat te vaak uit van vaste waarden en aannames>
Dit even ter introductie.  Maar hoe gaan we dit dan aanpakken.
Laten we er van uit gaan dat uw airco en verwarming in staat is om zowel in de zomer als in de winter uw bedrijf het juiste klimaat te geven. Wat gaat er dan gebreuren als u een afzuigkap gaat plaatsen die grote hoeveelheden lucht uit uw bedrijf en keuken gaat trekken. Kan die dat dan nog aan. Wel als u een Afzuigkap doosmodel Inductie plaatst.
Laten we beginnen met de reden dat wij veel lucht gaan afzuigen, De lucht in uw restaurant gedeelte betreft co2 van uw gasten en die wil u weer aanvullen met zuurstof rijke lucht, de lucht in uw keuken is daarentegen vervuild met geur, vocht en vet. En dat vocht en vet is het probleem. Als voorbeeld neem ik even de boombladeren in de herfst. Als je die ziet dwarrelen op de wind is dat omdat deze gedragen en verplaatst worden door de wind, als het niet waait liggen ze op de grond en als het regent plakken ze op de grond.
Met de afvalstoffen in uw keuken is het ook zo, als u met een paar liter per uur zou afzuigen valt alle vocht en vet uit de lucht en plakt vast in uw afzuigkap. De tweede reden is dat de filters in uw kap de lucht pas goed filteren als de vuildeeltjes uit de bocht vliegen en daardoor tegen het filter aan blijven plakken. 
Dat is de reden waarom een afzuigkap krachtig moet afzuigen. Algemeen aangenomen hanteert men in Nederland een 1000m3/uur lucht bij een afzuigkap van 1 meter. Bij een kap van 2 meter dus het dubbele 2000m3/uur.
Maar is dat altijd zo?  Nee zeg ik. Om die reden is maatwerk gewenst, U moet dus eerst nadenken wat voor vervuiling komt er in uw lucht. wel of geen frituur heeft daar al invloed op, Ook uw werkwijze heeft dar invloed op, Om een voorbeeld te geven, Zet u de frituur op 160 graden en gooit u daar producten in van 5 graden? of wacht u op een bestelling, haalt u de friet of kroket dan pas uit de vriezer op min -20 graden en gooit u die in vet van 180 graden.
In beide gevallen zal het net zo lang duren. Maar bij de -20 komt zo veel meer vocht in uw olie die direct zal verdampen en daardoor vocht, olie en geur zal laten opstijgen. U begrijpt, heel veel vervuiling omdat u niet na heeft gedacht over uw werkwijze.

Komen we uit bij de capaciteit die nodig is. Zo als ik al schreef gebruikt men meestal rond de 1000m3/uur per lengtemeter van de afzuigkap.
U begrijpt dat een keuken van 5 x10 x 3 meter heeft een inhoud van 150m3 als wij die vol speed laten leegzuigen met een afzuigkap van 2 meter (2000m3/uur) dan word deze keuken 13 keer per uur ververst en zal worden aangevuld met lucht van elders, en met elders bedoelen we van buiten ( buitentemperatuur op dat moment) of uit de de rest van het gebouw.  Daar kan geen kachel tegen op in de winter.
Met die wetenschap moet je naar alternatief oplossingen zoeken, en naast een grotere kachel ( met meer verbruik) komt dan de inductie afzuigkap in beeld.
Wat doet die inductieafzuigkap dan anders dan gewone afzuigkappen? 
Een gewone afzuigkap zuigt alle lucht weg en doet niks aan de aanvoer, een Afzuigkap doosmodel Inductie zorgt ook voor aanvoer, en niet voor aanvoer van warme lucht maar gewoon de lucht zo als die van buiten wordt ingeblazen, ja u leest het goed, wij gaan lucht naast afzuigen ook inblazen.
Dit inblazen kan u zelf regel met de standenregelaar. De  is zodanig ontworpen dat de lucht die wij inblazen maar heel even in de kap zelf binnen komt, daar de vuile lucht van het kookproces treft, zich vermengd en daarna met de gewenste grote stroomsnelheid door de filters de Afzuigkap doosmodel Inductie in wordt gezogen door de afzuigmotor.
De ingeblazen lucht is daardoor maar =/- 40 cm in uw keuken ( afzuigkap) en daarna direct weer op weg naar buiten.
Voordeel is daardoor dat u minder lucht uit de ruimte nodig heeft om de kookdampen toch met snelheid af te voeren.
Hoeveel u hiermee gaat besparen kan ik niet zo zeggen, er zijn teveel factoren om daar een correct antwoord op te geven, maar dat het bespaard begrijpt u denk ik zo ook wel.

Ook interessant

€ 1.050,00

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op ja te klikken krijg je een beter werkende site , alle details. klik hier > privacy- en cookieverklaring.